måndag 19 mars 2007

Monaz!

Debatten är över och jag måste säga att jag tycker att Fredrik vann. Frågorna kretsade kring miljö, jämställdhet och jobb. Jag ser fram mot fortsatta debatter eftersom jag tror att de kan bli betydligt mer underhållande än dem mellan Fredrik och Göran.

Jag nämnde att Mona behöver Margot. Men, Margots trovärdighet som kommisionär bör ifrågasättas. Hon är en representant för landet, från vänster till höger, och inte enbart för socialdemokratin. Att vara socialdemokratisk kampanjarbetare strider mot hennes uppdrag.

Ack ja.. Nu ska jag ge mig tillbaka till att fundera över vad jag ska säga på mina två debatter imorgon om arbetsmarknadspolitik. Sen är mitt debattmaraton över för den här gången.

Avslutningsvis...jag blev betagen av SVT:s satsning om dansbandet Lennartz. Mona kan ju sjunga så lyckas hon inte kan hon alltid starta dansbandet Monaz

3 kommentarer:

The Scandimerican sa...

Please note our comments on the debate - as well as our Sunday Sweep on Ms. Sahlin. We think the problem lies with Mr. Reinfeldt, not with Ms. Sahlin. Her political extremism has been known since at least the late '70s and should come as a surprise to nobody.

surtant sa...

Om jag får tycka lite om arbetsmarknadspolitik...Så är ett problem inom arbetsmarknaden som jag har märkt är praktikanter som arbetsförmedlingen så gärna slussar ut överallt. Det betyder att arbetsgivarna får gratis arbetskraft istället för att ansälla eller ger mer arbetstimmar till dom som är deltids anställda.
Visst hjälper det några få att få visa framfötterna och eventuellt få ett jobb men i det långa loppet så går fler arbeten förlorade genom gratis arbetskraft.

Anna König Jerlmyr sa...

Hej Surtant

Det du pekar på är ett problem eftersom arbetsgivarna egentligen bör ta en del av kostnaderna om de får ta del av arbetskraft.

Bra att du tog upp detta, jag tar med mig detta när vi nu ska se över AMS verksamhet!