onsdag 19 december 2007

Onsdag

I´m back! Hann aldrig komma åt en dator igår. Efter att haft ett par härligt sköna dagar i London var jag tillbaka runt midnatt i måndags. I går var det i gång direkt med arbete då jag träffade en grupp från KRIS. Jag uppmanade dem att bli aktiva i moderaterna och ställa upp till nästa riksdagsval och kommunval och de lovade att höra av sig till mig för de var intresserade av att gå vårt traineeprogram. Alla nya krafter som vill förändra samhället till att bli mer frihetligt är välkomna!

Senare under dagen fick jag också möjlighet att träffa en skolklass och berätta vad jag gör i riksdagen, de hade ambitiöst sammanställt ett stort antal frågor som jag försökte svara på. Jag hann inte genom alla så resten får de per mail. Mitt anförande resulterade i att jag idag blev inbjuden till att tala för hela gymnasieskolan, 350 elever, om retorik och konsten att framföra ett budskap.

Annars är det brått, har tusen saker att hinna göra jobbmässigt innan jag går på julledighet men så är det för alla. På min lista idag finns allt i från att försöka svara på mail som har legat länge till att byta datautrustning och boka in möten under våren. Vi hade också sista mötet med utskottet, nästa gång vi ses är den 24 januari. Det innebär inte att vi inte arbetar men för många handlar det om att kunna få besöka lokala företag på bygden.

Nu måste jag springa vidare!

2 kommentarer:

Magnus sa...

"att gå vårt traineeprogram" - Vilket traineeprogram menar du?

Anna König Jerlmyr sa...

Med jämna mellanrum arrangerar moderaterna lokalt olika traineeutbildningar för att söka nya förmågor som kan engagera sig och bli förtroendevalda i vårt parti. Vi brukar annonsera om det på vår hemsida eller i tidningar och jag kan försöka att komma i håg att berätta om det nästa gång jag ser att det är på g.

Varma hälsningar, Anna