onsdag 21 november 2007

Nya moderaterna i nya Café

Avslutade gårdagen med årsmöte med Sällskapet Politik och näringsliv i går kväll. Hann med att träffa Gabriel Sundkvist, entreprenören bakom Änglabröd som jag skrivit om tidigare men också Johan från Silentium. Fick möjlighet att byta ett par ord med Nyföretagarcentrum som förra året bidrog till att 1500 nya företag startades i Stockholm varav 60% startades av kvinnor. Jag kommer att besöka dem för att se vilket framgångsrecept som döljer sig bakom satsningen.

Idag landade tidningsmagasinet Café på mitt bord. Inser att det inte är samma tidning som tidigare. Istället för en halvnaken blondin på framsidan är det en beigeklädd Fredrik Reinfeldt! Intervjun är personlig, går på djupet och där statsministern får möjlighet att lägga ut texten.

Men tidningen innehåller också mer livsstilsinspirerade artiklar om mode, design, karriär osv. (även om de manliga modellerna som visar kostymer helt enkelt måste posera som att det ägde rum ett slagsmål och som slutar med blogutgjutelse)

Min teori är att naket och avklätt är ute, iallafall för stunden. Dem som fördedrog "gamla" Café kanske numera läser Veckorevyn istället?

Inga kommentarer: