lördag 10 februari 2007

Pressinbjudan

den 10 februari 2007

Pressinbjudan
Moderata riksdagsledamöter besöker blockadföretag i Kristianstad

Måndag den 12 februari kl. 10.00 inleder Handelsanställdas Förbund en blockad mot företagaren Victoria Frankenius och hennes företag Make Up Store i Kristianstad. De moderata riksdagsledamöterna Tomas Tobé och Anna König Jerlmyr, som är ordniarie ledamöter i arbetsmarknadsutskottet, besöker därför Kristianstad på måndagen den 12 februari för att både träffa Handelsanställdas Förbund och företagaren Victoria Frankenius. Tobé och König Jerlmyr säger sig vara oroade över att allt fler småföretagare och fackförbund hamnar i direkt konflikt och att syftet med besöket är att skaffa sig en översiktlig bild av problemet.

- Det är viktigt att vara med på plats och att träffa båda parter för att förstå tankarna bakom konflikten. I Sverige lämnar vi ett stort ansvar till parterna på arbetsmarknaden och det har historiskt fungerat bra. Nu när vi ser ytterligare ett exempel på en ung kvinnlig företagare som sätts i blockad så känner vi en oro över vilka signaler det sänder, säger Tobé och König Jerlmyr i gemensam kommentar inför besöket.

Tobés och König Jerlmyrs program i Kristianstad måndag den 12 februari:

Kl. 08.30 Möte med Handelsanställdas Förbund

Kl. 10.00 Möte med Victoria Frankenius, Make Up Store

Kl. 11.00 Pressträff med kommentarer om konflikten (Östra Storg. 38, Gallerian)

2 kommentarer:

Martin sa...

hej anna!
alskar din blogg!
//martin mattson

Martin sa...

hej anna!
maste saga att jag alskar din blogg! sitter just nu nere i Perth, AUS o surfar runt o forsoker se vad som hander i sverige. tyvarr sa far man ingen updatering om melodifestivalen har nere men far kolla det nar jag kommer hem. skot om dig och KEEP FIGHTING!
mvh
Martin Mattson
(www.mattson.blog.com)