onsdag 7 november 2007

Filmen du bara måste se!!!

Jag hade egentligen kunnat varit med hur mycket som helst den här veckan i medierna om jag ville ha talat om skattefusk, men jag vill inte medverka till det som nu pågår - försöket att sätta samman moderaterna med skattefusk.

Ni skulle bara veta hur många gånger jag fått frågan om det här är ett moderat problem från journalister. Men detta finns i hela samhället, var tredje person har uppgett att de någon gång anlitat svart arbetskraft. Givetvis är det allvarligt det som hänt och bör kritiseras men!...

kampanjmaskineriet på Sveavägen 68 försöker nu att koppla samman regeringsoduglighet med det som hänt. Det är givetvis en mycket effektiv och smart strategi men det får vi inte gå på. I riksdagen just nu finns det iallafall en socialdemokratisk ledamot som nu granskas för att inte ha kunnat redovisa kvitton på 150 000 när organisationens kort har dragits. Glöm inte heller Mats Hult eller Gudrun Schyman. Men, mest av allt blir jag arg när jag hör Mona Sahlin nu kritisera regeringen. Det är tame sjutton fantastiskt att hon vågar.

Se den här filmen och sprid den till alla. Tala om dubbelmoral!

Inga kommentarer: