fredag 18 maj 2007

mobilstrul

Alla riksdagsledamöter har blivit erbjudna nya mobiltelefoner. Jag har haft modellen K800i från Sony Ericsson och varit hur nöjd som helst. Modellen är speciellt bra för bloggande eftersom jag kan maila bilderna jag tar direkt till min blogg.

För ett tag sedan fick vi en ny telefon. En 990i från Sony Ericsson. Den är säkerligen betydligt mer avancerad men jag behöver inte alla dessa finesser. Problemet har också varit att jag inte kan skicka mina bilder direkt till bloggen. Så jag beslöt mig för att ta tillbaka min gamla. Jag skulle egentligen ha lämnat tillbaka min nya telefon för länge sedan men har inte fått ändan ur vagnen. Imorse bröt jag av pennan som hör till min nya telefon. Mycket smart. Vi får se om jag kan få tillbaka min gamla....

2 kommentarer:

Peter sa...

ja, bloggfunktionen från K800i är strålande, men det går faktiskt från 990i också, fast då får du ta omvägen via t ex tjänsten "flickr" dit du kan maila dina bilder + text och sedan skickar flickr allt vidare till din blogg. en helt ok lösning faktiskt, som jag själv använder mig av.

Anna König Jerlmyr sa...

Aha,

Tusen tack Peter! Kanske jag ska behålla min nya ändå..nu när jag ändå förstört pennan så:-)

PS: jag har glömt att länka till din blogg. Ska se till att Daniel hjälper mig med det!